Az idei Construma kiállítás nem csak a hazai építőipar nagy napja, de egyben műszaki híroldalunk nagyközönség előtti debütálásának jeles alkalma is. Az építőipari szakkiálításon megtalálható standunknál szeretettel várunk minden érdeklődőt.

construmastand

Szerkesztőségünk a sikeres debültálás, illetve a közösségformálás jegyében most egy nyereményjátékkal igyekszik megmozgatni a szakmabelieket. A szerencsés nyertes ajándékcsomagot nyer, amelynek a tartalma:

1.) 155db-os Szerszámos Láda
n4
Univerzális szerszámkészlet masszív, több rekeszes, hordozható fém szerszámos szekrényben. 155db-os garnitúra, szükségszerű szerszámok remek egyvelege, praktikus tárolóval.

2.) Wellness Hétvége
n03
Egyaránt tökéletes lehetőség a nyugalomra vágyóknak és az aktív időtöltés kedvelőinek is. Az ötcsillagos szállodában uszoda, szaunapark, barlang-élményfürdő és fitness terem is található.

3.) Forma Autó Vezetés
n2
Felejthetetlen élményben lehet része egy Renault forma autó tesztelése során. Az elméleti képzést követően 6 kört tehet az Euro-Ringben, ami körülbelül 30-40 perces vezetési élményt jelent.

4.) Sportkamera
n1
A Full HD akciókamera, beépített WiFi-vel, GPS vevővel és mozgásérzékelővel is fel lett szerelve. Az okostelefonra telepíthető applikáció segítségével további funkciókat érhetünk el.

Mit kell tenned, hogy megnyerd az ajándékcsomagot?


1. Keresd fel műszaki hírportáljaink egyikét.
A nyereményjátékban a PID.hu, E-A.hu, SECU.hu és az IPIT.hu weboldalak vesznek részt.
 
2. Regisztrálj valamelyik portálon és aktiváld a profilod!
A regisztrációhoz meg kell adnod a neved, email címed és jelszavad. Ezt ide kattintva tudod megtenni.

3. Kövesd a facebook oldalunkat további újdonságokért!
Értesülj további nyereményjátékokról és műszaki hírekről a közösségi média oldalaink segítségével.

Játékszabályok

  • A játékban minden 18. életévét betöltött, a megadott hírportálokon a sorsolás dátumáig regisztrált személyek vehetnek részt.
  • A sorsolás időpontja: 2017.05.15.
  • Ha részt szeretnél venni a játékban, nincs más dolgod, mint regisztrálni egyik oldalunkra: PID.hu, E-A.hu, SECU.hu, IPIT.hu (egy regisztrációval mind a négy oldalra regisztrálsz, így egy email címmel többszörös regisztráció nem lehetséges).
  • A regisztráció csak akkor érvényes, ha a regisztrációt követő üzenetben található link segítségével a profil aktiválásra kerül.