Az elmúlt évtizedben a KEBA, amely már több mint 250.000 fali töltőegységet értékesített, a hibrid és elektromos gépjárművekhez használatos töltési megoldások egyik legnagyobb gyártójává vált.

"Az intelligens és fenntartható töltési megoldásokat gyártó KEBA szakértőnek számít ebben a dinamikusan fejlődő ágazatban" - nyilatkozta Christoph Knogler, a KEBA Energy Automation vezérigazgatója. Az osztrák automatizálási szakértő, a KEBA AG Energy Automation divíziója kifejezetten a töltőállomások és fűtésirányító rendszerek előállítására szakosodott.

A KEBA több mint 10 éves sikeres tevékenységet tud maga mögött, és amellett, hogy töltési megoldásokkal látja el ügyfeleit, ágazatában úttörő szerepet játszott a hibrid és elektromos gépjárművek töltésére szolgáló töltési infrastruktúrák fejlesztése terén is.

Az ez idáig legyártott töltőállomások száma ékes bizonyítéka annak, milyen jelentős fejlődést ért el a KEBA elektromos mobilitási divíziója: 2021 elején az eladott fali töltőegységek száma átlépte a mérföldkőnek számító 250.000-et, melynek alapján a KEBA az egyik legnagyobb falitöltőegység-gyártónak számít Európában. A fali töltőegységeket a cég Linzben, Ausztriában állítja elő.

A KEBA a világ egyik vezető okostöltőállomás-gyártó vállalata. Az ausztriai automatizálási szakértő 10 évvel ezelőtt kezdett foglalkozni elektromos mobilitási termékekkel, és úttörőnek számít a fali töltőegységek fejlesztése terén. KeContact P30 fali töltőegysége biztosítja az elektromos gépjárművek biztonságos és megbízható töltését. Az egység különféle interfész funkciói hálózatok kialakítását is lehetővé teszik, miáltal a fali töltőegység rendkívül intelligens kommunikációs és vezérlőközpontként működtethető.