Épületgépész Tervezői Konferencia

    • Dátum: 2021-09-24 - 2021-09-24

    • Az esemény bemutatása:

      1. Örömmel jelezzük, hogy optimista szakértői elemzések, értékelések alapján az a meggyőződésünk alakult ki, hogy az MMK Épületgépészeti Tagozata és a BPMK által szervezett – 2020-ban elhalasztott – hagyományos Épületgépész Tervezői Konferenciánk 2021 szeptemberében megszervezhető lesz! Szándékaink szerint a rendezvényt szeptember 24-én változatlan programmal, változatlan feltételekkel, a már megtörtént jelentkezések, a már lefoglalt kiállítói csomagok figyelembevételével tartjuk meg.

        Úgy látjuk, hogy jó eséllyel ez a szeptember végi esemény lehet az épületgépész szakma idei évi első alkalma a személyes találkozásokra, így nagy izgalommal készülünk rá. A számtalan lemondott, elha-lasztott rendezvény után jó esély mutatkozik az MMK Épületgépészeti Tagozatának több száz szak-magyakorlójával – tervezőkkel, szakértőkkel – való találkozásokra!

        A konferencián a részvételt a BPMK idén is teljesített épületgépészeti szakmai továbbképzésként ismeri el, jelentkezni az alábbi linken lehet: https://bpmkkepzesek.hu/naptar/epuletgepeszeti/szakmai-epuletgepesz-tervezoi-konferencia.html

    • Helyszín: LURDY RENDEZVÉNYKÖZPONT, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.