Daruszentmiklós Község Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Inkubátorházak fejlesztése című felhívása keretében sikeresen pályázott a vállalkozási kapacitás kiszolgálását támogató inkubációs infrastruktúra kialakítására, melyhez 69,99 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert.

Illusztráció - Fotó: Nastuh Abootalebi

A beruházás célja a helyi és Daruszentmiklós tágabb környezetében lévő mikro-, kis- és középvállalkozások számára irodai és kapcsolódó szolgáltatásokat biztosítása. A fent említett vállalkozások igényben tudják venni a Daruszentmiklósi Inkubátorház által kínált szolgáltatásokat.

A fejlesztés keretében az iparfejlesztéshez kapcsolódó szolgáltatói inkubációs tevékenység céljára használandó ingatlan inkubátorházzá történő átalakítása; az inkubációs funkciókat támogató közös terek kialakítása; a telekhatáron belüli alapinfrastruktúra kiépítése; valamint az inkubációs tevékenység végzéséhez szükséges eszközök beszerzése valósult meg.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében a TOP-1.1.2-16 számú Inkubátorházak fejlesztése című pályázati felhívás keretében valósult meg 69,99 millió forint összegű vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.


Kedvezményezett: Daruszentmiklós Község Önkormányzata
Projekt címe: Inkubátorház fejlesztése Daruszentmiklóson
Projekt száma: TOP-1.1.2-16-FE1-2017-00001
Támogatás összege: 69 994 988 Ft