A Mol-csoport regionális diplomás programjában az idén 7 országban 74 friss diplomást vesz fel, akik lehetőséget kapnak arra, hogy a régió mobilitásának, energiaellátásának és fenntarthatóságának előmozdítását célzó megoldásokon dolgozzanak.

Illusztráció: Pixabay

A közlemény szerint a Growww elnevezésű egyéves program széles körben teszi lehetővé tehetséges fiatalok számára, hogy karrierjüket a Mol-csoportnál, Kelet-Közép-Európa egyik vezető energetikai vállalatánál kezdjék meg. A program résztvevői egy nemzetközi csapat tagjai lesznek, akiket a Mol tapasztalt szakemberei mentorálnak.

A Mol-csoport a régió körforgásos gazdaságának kulcsszereplőjévé kíván válni. Célja a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése és biztonságos, zöld energia biztosítása a régió számára. Az energián kívül olyan területeken is dolgoznak, mint például a fenntartható vegyi anyagok, a mobilitás, a kiskereskedelem és a hulladékgazdálkodás. Olyan tehetségeket keresnek, akik a vállalattal együtt sikeresen alakíthatják a jövőt, és a régió mindennapi fejlődésének motorjai lehetnek - hangsúlyozták a közleményben.

A Mol Growww program 18 évvel ezelőtti indulása óta több mint 2500 friss diplomás jelentkezőt vonzott Közép-Kelet-Európa minden tájáról.