A Delta Line örömmel jelentette be a Pegasus B360-as hozzáadását BLDC Motorvezérlő Családjához. Ez az új tag része a cég folyamatos erőfeszítéseinek, hogy fejlessze termékkínálatát, és széles választékot kínáljon ügyfeleinek, amelyek kifejezetten az egyéni igények kielégítésére lettek tervezve.

aForrás: Delta Line

A Pegasus B360 jelentős előrelépést jelent a cég terméksorában, a korábbi áttörések sikeres bevezetése után, mint például a kis Pegasus B072 (mérete 39x39mm) és a nagy teljesítményű Leo B1400 & B2000, amelyek szervomotorokat hajthatnak 40A rms fázisáramig.

A Pegasus B360 egy kis, de erős eszköz, amely optimális integrációt, költséghatékonyságot és teljesítményt ér el. A Delta Line műszaki csapatának gondos tervezése révén ez a kortárs vezérlés széles körű iparágakban alkalmazható, beleértve az AGV vagy AMR Intralogisztikai alkalmazásokat, valamint a szivattyúrendszereket is. Hatékony hajtóképességet biztosít közép teljesítményű BLDC motorokhoz vonzó áron.

Az új Pegasus B360 fő jellemzői a következők:
  • Kompakt kialakítás és magas teljesítmény: mindössze 55 x 55 mm-es méretével és 20-tól 43 g-ig terjedő tömegével a Pegasus B360 motorvezérlő akár 360 W-os kimeneti teljesítményt is elér (fázisáram akár 12A rms-ig), így ideális párosítás a széles körű BLDC motorjainkkal.
  • Változatos visszajelzési lehetőségek: legyen szó standard inkrementális kódolóról, Hall effektus érzékelőkről vagy mágneses abszolút kódolóról, a Pegasus B360 precíz vezérlést és zökkenőmentes integrációt biztosít.
  • Nagy választékú kommunikációs fieldbus-ok: A Delta Line motorvezérlői kompatibilisek számos kommunikációs fieldbus-al, így páratlan sokoldalúságot nyújtanak. Elérhető opciók közé tartozik RS485 ModBus RTU, CANopen, EtherCAT, Ethernet ModBus TCP, Profinet, PowerLink és EtherNet/IP.
A Delta Line bővített ipari Ethernet protokollválasztéka magában foglalja:
  • Profinet: globálisan elismert és jövőorientált Ethernet szabvány, hosszú távú elérhetőséget biztosítva különleges adatszállítási képességével, olyan értéknövelt funkciókat kínál, mint a párhuzamos TCP/IP kommunikáció, nagy konfigurációs korlátok és nagy sebesség.
  • PowerLink: egy Ethernet protokoll, amely kompromisszumok nélküli teljesítményt és valós idejű képességet nyújt szinkronizációs pontossággal. A 100 Mbit/s átviteli sebességet biztosítva lehetővé teszi még a legigényesebb területek, mint a vezérlésmérnöki, CNC és robotika, egyetlen hálózatban történő kombinálását.
  • EtherNet/IP: a motorvezérlők problémamentesen integrálhatók meglévő Ethernet hálózatokba, az EtherNet/IP egy kommunikációs protokoll, amely az ipari automatizálási alkalmazások számára biztosítja a szabványos Ethernet technológiát a TCP/IP készlettel, miközben lehetővé teszi az internetkapcsolatot.