A Würth Elektronik szolgáltatási koncepciója nagy hangsúlyt fektet az tapasztalatok átadására. Ez magában foglalja azokat a részletes előadásokat, amelyeket a szakértők digitális formában tartanak. A Digitális WE Napok alatt a Würth Elektronik és a hozzá kapcsolódó vállalatok szakértői sorozatban szállítanak előadásokat. Ezek az előadások jelentős témákat fognak felölelni, mint például az intelligens energiavezérlés és -rendszerek, EMC, elektromechanika, vezeték nélküli energia, optoelektronika és nyomtatott áramköri lapok. Az ingyenes esemény online platformja jelenleg regisztrálható a http://www.we-online.com/digital-we-days weboldalon.

aForrás: Würth Elektronik

Az előző évben a Würth Elektronik eiSos Group, az európai passzív alkatrészek jelentős gyártója, online szolgáltatásai több mint 4,300 résztvevő által lettek felhasználva. A Würth Elektronik eiSos Group által szervezett Digitális WE Napok azt mutatják, hogy a vállalat összhangban van a kortárs trendekkel. A vállalat továbbra is kitart az idei évben is prosperáló elképzelése mellett.

Április 22-től 25-ig a Würth Elektronik, a Rohde & Schwarz, az onsemi, az Infineon, a Texas Instruments, a Cambridge GaN Devices, a Silent Solutions és a Wired & Wireless Technologies szakemberei által egy változatos és magas minőségű előadásprogram kerül kínálásra. Egy 30 perces előadást egy interaktív kérdés-válasz szekció követ, amely kb. 25 percig tart, így növelve az átadott szakértői tudás mélységét.

A Würth Elektronik szerint ügyesen tájékozódik a jelenlegi piaci és technológiai fejleményekről, valamint ügyfélköréről. Ezen az alapon idén újra összeállítottak egy lenyűgöző és naprakész előadásprogramot - szakemberek számára, szakemberek által tervezve.

A Digital WE Days 2024 ingyenes szolgáltatás a Würth Elektroniktól. Minden előadásra külön-külön is lehet foglalni. A virtuális konferenciára való regisztráció most már nyitva áll. További információk a bemutató programról, az egyes tématerületekről és a regisztrációról a következő linken találhatóak: http://www.we-online.com/digital-we-days.